Среда, 24.04.2024, 17:22 





Главная » 2010 » Декабрь » 29 » .
13:26
.
 

 
   Яке ти маєш право бути вільним, коли твій народ у неволі? Яке ти маєш право вдоволяти свої примхи і любовні бажання, коли мільйони твойого народу не мають чим вдоволити найконечніших потреб життя? А коли у тебе нема сили волі настілько, щоб зректися всіх своїх приємностей і розкошей, зробитися аскетом і слугою тих бідних та нещасних, то бодай не бреши і не декламуй про якісь віковічні права того «я»!
І.Франко.



 
Завжди, коли Україна опинялась на краю прірви, на її порятунок повставала  Січ .

     Привід виникнення. Так вже трапилось і не має в тому нашої провини, що за роки так званої Незалежності всі державні інституції втратили будь-яку довіру серед звичайних людей. А все через те, що слугують вони не народові України, а банд.формуванням, які чомусь звуться партіями. Більшість цих структур вже спочатку були кримінальними, а інші згодом запродались. І тому зараз ця ситуація в країні, яка склалась, дуже нагадує звичайну війну, в якій влада знищує Україну. Не якусь абстрактну, а ту країну, в якій ми народились, звідки нас майже дітьми відправили в страшний Афганістан і в яку ми повертались, дехто скаліченими фізично, а більшість повернулось психічно-неурівноваженими людьми. Ми довго були сторонніми спостерігачами в політиці і все через те, що необхідність жити як звичайні люди, для нас є досить важким обов’язком.

     Але зараз коли більшість вже розуміє, що за свою працю отримує лише десяту частину заробітку, а все інше отримують наші хазяї, тобто ми є не що інше як раби для цієї влади. Зараз коли Україна не нагадує, а вже є двійником Колумбії по беззаконню, і в нас вже є не тільки наркобарони, а вже є і металургійні барони, і газові, і аграрні. Зараз, коли ми неначе повернулись в те минуле, яке так довго намагались забути, ми ветерани Афганістану рядового складу перестаємо бути керованою біомасою і починаємо своє окреме політичне життя. І в випадку, якщо нас підтримують небайдужі громадяни української нації і  слов’янські меншини, ми обов’язково, конституційним шляхом, - не покращимо, не демократизуємо, а повністю ліквідуємо цю антинародну, кримінальну владу.

     Підсумовуючи можна стверджувати, що свій обов’язок воїнів – інтернаціоналістів, кимсь для нас вигаданий, ми вже виконали. Та відчуваємо лише образу за те що загибель багатьох тисяч наших друзів, як з’ясувалось, є не що інше як чиясь миттєва, нікому не потрібна, примха. Тому надалі ми будемо захищати інтереси тільки своєї країни і інтереси тільки тієї домінуючої більшості, кращі представники якої повернулись додому в цинкових трунах, тобто українців -  слов’ян. Прикро лише за те, що деяка меншість не була присутня в Афганістані і її представників  не має ні серед шахтарів, ні серед механізаторів, ні на фермах, ні біля мартенів, бо то є праця гідна лише для слов’ян. Натомість з цих так званих поважних людей, складається майже вся наша влада.

     До складу організації не можуть входити:

1. представники влади;
2. силові інституції, які захищають цю владу від людей, тобто міліція, СБУ, армія та інше;
3. ветерани, які під час служби в Афганістані були офіцерами або прапорщиками;
4. громадяни, які не є слов’янами.

27.04.2007


 

Просмотров: 460 | Добавил: shindand
Всего комментариев: 0

  
"Сохраните только память о нас, и мы ничего не потеряем, уйдя из жизни…”






Поиск

Форма входа

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright MyCorp © 2024 |